zondag 28 februari 2016

Maart

Maart staat voor de deur. En dat betekend tijd voor een nieuwe challenge.
Deze maand staat er op het programma: Meer is een maandje minder met dagelijkse Circuit TrainingenEn ik ga hardlopen. En dat is niet min. Ding, maar wel zeer effectief.
In een speciaal programma gaan we een maand opbouwen van 0 tot 8 minuten hardlopen.
Ik ben benieuwd.Voor de liefhebber zijn er ook speciale programma's voor vrienden in de overgang (vind ik mezelf toch nog iets te jong voor ;) ) en een programma voor de beginnende Challenger. Maar gezien ik dit al sinds september 2014 doe, sla ik doe ook maar over.
Uiteraard is alle i of over de challenges te vinden op http://www.jacquelinevandijk.nl/ .

Als voorbereiding voor de komende maand, heb ik nieuwe sportkleding aangeschaft, waarin ik me ook niet zo onnozel voel wanneer ik ga rennen, en ik heb eindelijk zwaardere gewichtjes gekocht van 2 kilo.  Verder heb ik me voorgenomen om me zoveel mogelijk aan het menu, dat de juf elke week opstelt te houden voor maximaal effect. Alleen het avondeten zal ik iets aanpassen omdat ik ik niet apart wil gaan koken, voor vriendlief, en hij nogal een moeilijke eter is, maar ik ga zeker voor gezondere keuzes. Dan moet het toch helemaal goed komen dacht ik zo.Geen opmerkingen:

Een reactie posten