zondag 31 januari 2016

Geen nieuw begin...

16 mei 2015. De laatste dag dat ik een blog postte. Ik wist toen nog niet dat het de laatste zou zijn.  Soms lopen dingen nu eenmaal naders dat dat je verwacht, en schieten bepaalde zaken er gewoon bij in.

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen maar geen nieuw begin.
Integendeel, we of ik in ieder geval ga gewoon door waar ik gebleven was, een sportiever en gezonder leven creëren voor mezelf.

Zoveel is er sinds de laatste post trouwens ook niet veranderd.
Ik ben nog steeds een 28 jarige student (al inmiddels wel met enige studievereniging, maar dat terzijde) woon nog steeds in het mooie Duiven dichtbij een prachtig park waar ik ook nog steeds niet echt vaak doe hardlopen.

Mijn conditie is wel omhoog gegaan en mijn gewicht naar beneden (ietsjes)
Ik volg nog steeds dagelijks de oefeningen van Jacqueline van Dijk en ben daarnaast ook nog eens actief op een heus dieet forum. (www.weegclub.nl) dus genoeg stokken achter de deur zal ik maar zeggen.

In de maand januari heel netjes elke dag de oefeningen gedaan, en daarnaast mezelf ook nog aangesloten bij een plank challenge. Al hielt dat voor mij bij anderhalve minuut wel op. Ik blijf het proberen, hou gewoon stug vol, maar planken is gewoon nooit zo mijn ding geweest. Alhoewel als je je bedenkt dat ik heeeeeel in het begin 10 seconde al amper vol kon houden, is anderhalve minuut toch best een mooie vooruitgang.

Mijn home-gym uitrusting is inmiddels ook redelijk uitgebreid.
Ik moet alleen nog even zoeken naar nieuwe gewichtjes (nu heb ik 1kg) want merk dat bij bepaalde oefeningen dat deze niet veel meer voor mij doen. Maar dat is een goed teken, want dan ben ik dus sterker aan het worden.

Gister was mijn laatste weeg moment van januari. Een kleine tegenvaller. maar ik weet zelf waar het aan ligt. Over het algemeen toch een mooi maand resultaat.
In totaal 2 kg afgevallen, en ook in centimeters iets slanker geworden,. Alleen bij mijn bovenarm is er iets bij gekomen. maar dat zullen de spierballen wel zijn :P

Vandaag begint februari
Nieuwe oefeningen (tabata)
Nieuwe ervaringen
Nieuwe kansen

Ik ga ervoor, doe je mee?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten