woensdag 1 april 2015

Een nieuwe challenge

Een maand kan snel voorbij gaan. En de maand maart bleek niet mijn maand. Zowel qua eten als bewegen ging het totaal de mist in. Ik kon me er niet toe zetten om trouw de oefeningen te doen en qua eten waren het vooral chips, zoutjes en kaasjes die mijn mond i gingen ipv worteltjes, paprika's, noten en bessen. Ik denk dat mijn lichaam ook gewoon even een break nodig had.
Voor komende maand wil ik 3 tot 4 kilo afvallen. Dan zou ik rond de 75 kilo uitkomen. (Lang geleden dat ik dat gewicht had)Komende maand staat in het teken van body en mind.
Lucia Rijler (Ja die kampioene boksen) zal het mind gedeelte voor haar rekening nemen (vandaag begon al heerlijk met een finne meditatieoefening) en verder komen de buikspieren en de biceps uitgebreid aan bod met de oefeningen van Jacquline. En daarnaast is er nog een training waarbij we gaan werken om aan het eind van de maand een pittige oefening te kunnen volbrengen. Ben benieuwd....Maar ben wel weer ontzettend gemotiveerd. En na een maand rust, hoop ik mijn lichaam deze maand weer te prikkelen waardoor ik weer wat meer ga afvallen.


Helaas begint de maand niet goed. Net als in januari moet ik helaas alles zittend vanaf de bank doen. Want ja ik ben alweer geopereerd aan mijn teen. Een andere kant dan de vorige keer, maar wel met hetzelfde probleem. Een hardnekkige ingegroeide teennagel. Ik mag de komende week dus weer even niks anders doen dan met m'n voetje omhoog liggen.....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten