zondag 22 februari 2015

Vocal fitness

Vocal en zang wat heeft het te maken met een gezonde levensstijl?
Ik moet bekennen dat ik hier geen antwoord op weet te verzinnen, maar het heeft vast iets met elkaar te maken gezien de nieuwe maand challange.

BBBB Meets Vocal Fitness

BBBB ken ik wel
* Borsten
* Benen
* Buik
* Billen

Maat wat ik mij moet voorstellen bij Vocal fitness is me nog niet helemaal duidelijk. Volgens onze coach gaan we hiermee (onder leiding van een gast coach) werken aan ademhalingstechnieken.Persoonlijk hoop ik dat het zang gedeelte mee zal vallen want dat talent heb ik nu eenmaal niet. Daarbij kan ik dat mijn buren echt niet aan doen. Mijn zangkunsten zijn ongeveer te vergelijken met een valse kraai. Daar wordt niemand blij van. Maar goed ik geef het een kans en we zullen wel zien wat het mij en ons brengt.

Eerst nog even de maart challenge afmaken. Pilates. Ik hoop stiekem dat de Pilates beschikbaar zal zijn volgende maand want ik vind het heerlijk om te doen. Echt mijn favoriete challenge tot nu toe. Ik vind het echt een aanrader voor iedereen om eens te proberen.

Voor de komende maand ben ik weer helemaal gemotiveerd. Weer netjes elke dag de oefeningen doen, vaker naar buiten gaan, weer wat minder snoepen (paaseitjes negeren) en zo gezond mogelijk gaan eten.

Ik heb er zin in.Ook zin in een Vocal fitness programma om te werken aan je BBBB?
Check www.jacquelinevandijk.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten