maandag 5 januari 2015

Operatie

En al na 5 dagen komt voor mij de challenge stil te liggen. Gepland dat dan weer wel.
Ik heb zelf heel even overwogen (echt maar voor een paar seconde) om de hele challenge deze maand maar over te slaan, maar dat is natuurlijk onzin. Dan bereik ik nooit mijn doel. Ik houd immers nog 3 weken over om actief en sportief te doen. Al zou het met mate moeten maar alle kleine beetjes helpen.

Wat is er dan aan de hand?
Ik ben vanmiddag geopereerd. Nee niet schrikken niks ernstigs maar wel even pijnlijk en onhandig dat ik nu een week even niks kan/ mag doen. Ik ben namelijk geopereerd aan mijn teen. Een hardnekkige, eigenwijze, steeds terugkerende ingroeiende teennagel. De operatie op zich stelt niet veel voor. Het laten inwerken van de verdoving duurt langer dan de operatie zelf.


Maar goed, nu mag ik dus een week niks doen. En zoals te zien zal dat ook moeilijk gaan. Dus voor deze week moeten er wel wat maatregelingen worden genomen. Zo heb ik wel mijn gewichtjes binnen handbereik, kan ik in ieder geval mijn armspieren trainen en deze week extra goed op letten wat ik in mijn mond stop. Want als je minder gaat verbranden, hoeft er ook minder in. Vanaf volgende week 12 januari mag ik weer lopen en dan kan ik sportiviteit ook weer opbouwen. Al mag ik dan nog niet rennen en springen kan ik dan wel het grootste deel van de oefeningen weer oppakken. Kijk er nu al naar uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten