zaterdag 10 januari 2015

De eerste tussenstand

De challange is inmiddels ruim een week bezig. Tijd voor een evaluatie. Oftewel een stap op de weegschaal. Ik had er niet al te veel van verwacht. Zo nu en dan zondig ik, en vanaf maandag al niet meer echt actief  bezig ivm. mijn teenoperatie. Mijn doel voor deze week was onder de 80 kilo komen. En goed nieuws, dat is gelukt.

Start gewicht: 80,5 kilo
Eerste tussenstand: 79,2 kilo
Verlies: 1,3 kilo

Ben er zeer tevreden over en het motiveerd ontzettend om nog gezonder bezig te gaan. Op weg naar die felbegeerde 70 kilo. 

Om nadat mijn teen helemaal genezen is (en heel eerlijk uit pure verveling) er weer volledig sportief tegen aan te kunnen gaan, ben ik wezen online shoppen in de uitverkoop van de H&M 


(Ja ik hou van roze hihi) 

Het shirt met lange mouwen had ik al langer op het oog. En nu voor maar 7 euro kon ik hem niet laten liggen. Wat mij zo aanspreekt aan dit shirt zijn de gaten in de mouwen voor je duim. Echt daar hou ik van. Geen last meer van opkruipende mouwen.

Het mouwloze shirt oogt lekker sportief en de kleur en print sprak mij meteen erg aan. 

Verder zijn er in het winkelmandje beland: een setje van 3 haarbanden en een hoofdband. Ideaal want ben nog niet lang geleden naar de kapper geweest. Ruim 20cm er vanaf laten halen en lekker veel laagjes zodat ik weer een heerlijk bos krullen heb. Helaas heeft mijn nieuwe kapsel een groot nadeel. Ik kan geen staartje meer, maar met sporten zit dat haar wel ontzettend in de weg. Dus een haarbanden bied dan prima uitkomst. 

En de roze bidon? Ha die is gewoon vele male leuker dan een saai Spa waterflesje. 

Dus zodra het pakketje is afgeleverd, en mijn teen weer genezen kan ik er weer helemaal tegenaan. 
En dat gaat gelukkig de goede kant op. Lopen lukt weer normaal en ook de pijn is over. Alleen bij bepaalde bewegingen voelt hij nog wat naar maar het wondje zit nu wel dicht, hij is niet dik en ook niet meer blauw. Dus nog een paar dagen ik ga weer sportief aan de slag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten